0
Festival VívidMitjans de comunicacióRàdioRuta del Vi DO EmpordàTastos de vins

Tast de vins a cegues especial per invidents

Per 08/05/2019 maig 9th, 2019 Cap comentari

El passat dissabte 6 d’abril vam oferir un tast de vins de l’Empordà a cegues al Museu del Suro de Palafrugell, dins el marc del Festival Vívid 2019, del que enguany se celebra ja la 6a edició. El tast va tenir lloc just després d’una visita inclusiva al Museu del Suro, adreçada sobretot per a persones invidents.

Entrevista a Ràdio Palafrugell

Rubén Herranz: “La Laura Masramon, sommelier que durà a terme la segona part de l’activitat, es defineix com una divulgadora de la cultura del vi per vocació i especialista en vins de l’Empordà per intuïció. Hem conversat amb ella de com ha acabat dins del món dels vins, ella és periodista i també ens ha donat els detalls de l’activitat. Les persones que no siguin cegues, durant la visita i el tast duran els ulls venats per tal que puguin desenvolupar els altres sentits. En aquesta línia, Masramon, ha destacat que serà la primera vegada que faci un tast a cegues literalment.” Escoltar el podcast de l’entrevista a Ràdio Palafrugell.

Cata a ciegas_MasramonFotografia de Marc Heras, publicada també a la Revista de Palafrugell.

Laura Masramon

Laura Masramon

Sóc periodista i sommelier especialitzada en la regió vinícola de l'Empordà. Uneixo feina i passió fent divulgació de la cultura del vi i de l'oli a través del turisme, els esdeveniments i l'assessorament. Crec que tot en el vi és comunicació i sensibilitat, la clau per connectar amb les persones i una oportunitat per conèixer la nostra història.

Comentaris

X