Un petit regal per celebrar la vida

Amb bon vent i barca nova despedim aquest any 2020 ple de patiment i aprenentatge. I és que hem obert un nou espai enoturístic a l’Empordà i estem molt contents de poder acollir tastos de vins a l’aire lliure, amb l’Albera, la badia de Roses i el Montgrí de rerefons. Davant de la incertesa, paciència i esperança!

Per què no regaleu un moment de vi? Ja sigui durant aquestes festes, per sortir de casa ni que sigui sol i entre setmana. O de cares al bon temps, quan puguem estar-nos a l’aire lliure.
Alguns els fem ara per Nadal i d’altres a la primavera, els diumenges en principi. Serà un gran moment!
Tenim xecs regals ben xulos i nadalencs per imprimir. Si després voleu canviar els tallers tindreu temps fins el 31 de gener.
Escolliu els tallers, ompliu aquest formulari i rebreu les instruccions per fer el pagament. Us enviarem el xec regal a l’instant.
Tast de vins Xec regal Nadal 2020
curs de tast emporda
  Quantes persones volen participar? *

  TALLERS DISPONIBLES DEL CURS D'INICIACIÓ AL TAST DE VINS I OLIS
  Laura Masramon, Espai Enoturístic. Barri de Vilartolí, 3 17751 Sant Climent Sescebes.

  Diumenge 13/06/21 Catalunya i les 12 DO · 30€/persona
  Diumenge 20/06/21 Iniciació al tast de vins · 30€/persona
  Diumenge 11/07/21 L'Empordà a la copa · 30€/persona
  Diumenge 18/07/21 Maridatge de vins i formatges catalans · 36€/persona
  Diumenge 25/07/21 Maridatges amb xocolata · 36€/persona
  Diumenge 08/08/21 Iniciació al tast de vins · 30€/persona
  Diumenge 26/09/21 Taller d'elaboració de most i tast de vins de l'Empordà · 30€/persona

  Comentaris

  Vull rebre un xec regal per imprimir i omplir un cop confirmada la reserva per transferència

  He llegit i accepto l'avís legal i la política de privacitat del web.  Rebràs una resposta automàtica a l'adreça e-mail facilitada. De no ser així, en primer lloc comprova el correu brossa. Si no és allà, torna a enviar el formulari ja que és possible que hagis escrit malament la teva adreça e-mail. Si no també pots trucar o enviar un whatsapp al 609199086. Gràcies.

  Conèixer les bases de la degustació de vins. Compartir. Aprendre a distingir els diferents varietats de raïm. Riure. Recòrrer les DO catalanes, a través dels climes, la història i el que les fa especials. Deleitar-se. Viatjar pel món parlant un mateix llenguatge, el llenguatge dels sentits amb el que ens parla el vi. Connectar. Casar vi i formatge tot descobrint nous sabors. Estimar-se. Redescobrir l'oli d'oliva, un gran amic i un gran desconegut. Xocolata.

  Laura Masramon

  Laura Masramon

  La teva sommelier personal especialista en enoturisme i oleoturisme a l'Empordà. Divulgadora de la cultura del vi i de l'oli a través de la comunicació, el turisme formatiu i l'assessorament. Crec que tot en el vi és comunicació i sensibilitat, la clau per connectar amb les persones i una oportunitat per recuperar les nostres arrels.

  Comentaris

  X