Un petit regal per celebrar la vida

Amb bon vent i barca nova despedim aquest any 2020 ple de patiment i aprenentatge. I és que hem obert un nou espai enoturístic a l’Empordà i estem molt contents de poder acollir tastos de vins a l’aire lliure, amb l’Albera, la badia de Roses i el Montgrí de rerefons. Davant de la incertesa, paciència i esperança!

Per què no regaleu un moment de vi? Ja sigui durant aquestes festes, per sortir de casa ni que sigui sol i entre setmana. O de cares al bon temps, quan puguem estar-nos a l’aire lliure.
Alguns els fem ara per Nadal i d’altres a la primavera, els diumenges en principi. Serà un gran moment!
Tenim xecs regals ben xulos i nadalencs per imprimir. Si després voleu canviar els tallers tindreu temps fins el 31 de gener.
Escolliu els tallers, ompliu aquest formulari i rebreu les instruccions per fer el pagament. Us enviarem el xec regal a l’instant.
Tast de vins Xec regal Nadal 2020
curs de tast emporda
  Quantes persones volen participar? *

  TALLERS DE TAST
  Laura Masramon, Espai Enoturístic. Barri de Vilartolí, 3 17751 Sant Climent Sescebes.

  26/09/21 L'Empordà en època de verema · 30€/persona
  31/10/21 Iniciació al tast de vins · 30€/persona
  28/11/21 Maridatge de vins i formatges catalans · 30€/persona
  26/12/21 Catalunya i les 12 DO · 30€/persona
  30/01/22 Taller d'olis d'oliva per gourmets · 30€/persona
  27/02/22 Maridatges amb xocolata · 30€/persona
  27/03/22 El paper de la criança en el vi · 30€/persona
  24/04/22 Enòleg per un dia · 30€/persona
  29/05/22 Inciació al tast de vins · 30€/persona
  26/06/22 Zones vinícoles del món · 30€/persona
  31/07/22 Maridatge de vins i formatges catalans · 30€/persona
  28/08/22 L'Empordà a la copa · 30€/persona

  Comentaris

  Vull rebre un xec regal per imprimir i omplir un cop confirmada la reserva per transferència

  He llegit i accepto l'avís legal i la política de privacitat del web.  Rebràs una resposta automàtica a l'adreça e-mail facilitada. De no ser així, en primer lloc comprova el correu brossa. Si no és allà, torna a enviar el formulari ja que és possible que hagis escrit malament la teva adreça e-mail. Si no també pots trucar o enviar un whatsapp al 609199086. Gràcies.

  Conèixer les bases de la degustació de vins. Compartir. Aprendre a distingir els diferents varietats de raïm. Riure. Recòrrer les DO catalanes, a través dels climes, la història i el que les fa especials. Deleitar-se. Viatjar pel món parlant un mateix llenguatge, el llenguatge dels sentits amb el que ens parla el vi. Connectar. Casar vi i formatge tot descobrint nous sabors. Estimar-se. Redescobrir l'oli d'oliva, un gran amic i un gran desconegut. Xocolata.

  Laura Masramon

  Laura Masramon

  Sóc periodista i sommelier especialitzada en la regió vinícola de l'Empordà. Uneixo feina i passió fent divulgació de la cultura del vi i de l'oli a través del turisme, els esdeveniments i l'assessorament. Crec que tot en el vi és comunicació i sensibilitat, la clau per connectar amb les persones i una oportunitat per conèixer la nostra història.

  Comentaris

  X