Organitza un

Tast d’olis d’oliva verge extra

Detecta gustos i aromes

Percebre les aromes, els gustos i les sensacions de l’oli d’oliva és inclús més fàcil que fer una degustació de vins. Comprova-ho i hauràs begut oli per sempre més!

Propietats de l'oli d'oliva

L’oli d’oliva verge és un producte molt beneficiós per la salut. Cal conèixer doncs la millor manera d’introduir-lo a la nostra cuina i als nostres plats.

Tasta l'or líquid

Olis de l'Empordà i de Catalunya

Tastarem olis d’oliva verge extra verds i madurs i d’Argudell, la varietat autòctona empordanesa, l’Arbequina, la Corbella o la Picual.

Tens l'espai adequat?

Per tastar cal tranquilitat. Un lloc ben il·luminat i lliure de distraccions, sorolls i olors. Per comprovar que el teu espai compleix tots els requisits consulta la Check List

Participants

Grups d'entre 2 i 60 persones

Durada

1h30min. Les hores més aconsellables són les 11h i les 18h.

Quants olis tastarem?

Cinc olis diferents, excepte els grups reduïts que tenen pressupostats només quatre olis. En cas de voler tastar més ampolles cal demanar pressupost. També hi ha l'opció de combinar vins i olis.

Es poden comprar olis després del tast?

Sí, sempre i quan hi hagi disponibilitat d'estocs i s'avisi amb suficient antelació

Organitza un tast d'olis pels teus

Consulta disponibilitat i sol·licita preu

Reservar

COMENTARIS

2 Comments

  • Ramon Garroset Ricart ha dit:

    Es poden triar només olis ecològics?

    • Laura Masramon ha dit:

      Hola Ramon, tant els tastos de vins com els d’olis són personalitzats, així que sempre i quan es faci la reserva amb suficient antelació es pot triar que tots els vins o que tots els olis d’oliva siguin ecològics. Salutacions!

Comentaris