Conferències i tallers

Terroir Empordà

Taller

Olora l’Empordà. Farem un repàs dels diferents terroirs que s’hi troben. Però què és el terroir? Per resumir-ho podríem dir que és la combinació del sòl, la topografia, el clima, la biodiversitat, les varietats de raïm i el factor humà.

Vins & Copes

Taller

Descobreix fins a quin punt el recipient sí que importa. Avui en dia utilitzem copes de vi transparents fetes de cristall o de vidre per beure el vi, però no sempre s’ha begut així. Descobreix altres recipients i esbrina quina és la millor copa per a cada vi.

Maridatge gastronòmic

Taller

El vi i el menjar, un binomi indissociable. Repassarem les bases del maridatge mentre degustem quatre vins i quatre tapes que ens presentaran diferents possibles combinacions. Però, qui ajuda a qui?

Olis d'oliva verge

Taller

Saps distingir un oli d’oliva d’un oli d’oliva verge extra? L’oli d’oliva verge és el suc de les olives, ja siguin més verdes o més madures, i és un dels aliments de la tríada mediterrània.

Enòleg per un dia

Team building

Fer el teu propi vi, això sí, en equip. Haureu de decidir quin estil de vi voleu i amb quines varietats de raïm el dureu a terme en un equip reduït de 3 a 5 persones. Quin nom li posaries al teu vi?

Aromes del vi

Taller infantil

Desenvolupar l’olfacte en família. Pares i nens hauran d’endevinar fins a 24 aromes que es troben amagades dins una copa de vi, fruites, flors, espècies… Un taller per parlar de les aromes del vi, sense olorar vins.

Maridatge musical

Experiència

Vi amb els cinc sentits. Si tastar un vi ja suposa afinar l’olfacte, el gust, la vista i el tacte amb aquesta experiència comprovareu que l’oïda també intervé, tocant la tecla de les nostres emocions.

Marketing enoturístic

Conferència

Som experts en comunicació, transmetre és la nostra feina. Conferències, xerrades, cursos i tallers per impulsar l’enoturisme i assessorar des del punt de vista del marketing i la comunicació.

Alça la copa i escolta el vi

Contacta'ns