Conferències i tallers

Terroir Empordà
Taller

Olora l’Empordà. Farem un repàs dels diferents terroirs que s’hi troben. Però què és el terroir? Per resumir-ho podríem dir que és la combinació del sòl, la topografia, el clima, la biodiversitat, les varietats de raïm i el factor humà.

Vins&copes
Taller

Descobreix fins a quin punt el recipient sí que importa. Avui en dia utilitzem copes de vi transparents fetes de cristall o de vidre per beure el vi, però no sempre s’ha begut així. Descobreix altres recipients i esbrina quina és la millor copa per a cada vi.

Maridatges gastronòmics
Taller

El vi i el menjar, un binomi indissociable. Repassarem les bases del maridatge mentre degustem quatre vins i quatre tapes que ens presentaran diferents possibles combinacions. Però, qui ajuda a qui?

Iniciació al tast d'olis d'olivaTaller

Saps distingir un oli d’oliva d’un oli d’oliva verge extra? L’oli d’oliva verge és el suc de les olives, ja siguin més verdes o més madures, i és un dels aliments de la tríada mediterrània.

Enòleg per un diaTeambuilding

Fer el teu propi vi, això sí, en equip. Haureu de decidir quin estil de vi voleu i amb quines varietats de raïm el dureu a terme en un equip reduït de 3 a 5 persones. Quin nom li posaries al teu vi?

Aromes del vi
Taller infantil

Desenvolupar l’olfacte en família. Pares i nens hauran d’endevinar fins a 24 aromes que es troben amagades dins una copa de vi, fruites, flors, espècies… Un taller per parlar de les aromes del vi, sense olorar vins.

Maridatges musicals
Experiència

Vi amb els cinc sentits. Si tastar un vi ja suposa afinar l’olfacte, el gust, la vista i el tacte amb aquesta experiència comprovareu que l’oïda també intervé, tocant la tecla de les nostres emocions.

Enomarketing & enoturisme
Conferencies

Som experts en comunicació, transmetre és la nostra feina. Conferències, xerrades, cursos i tallers per impulsar l’enoturisme i assessorar des del punt de vista del marketing i la comunicació.

Som experts en comunicació

Formació en enoturisme, tallers de tast i dinàmiques de grup a través del vi

Contacta'ns