0
Seminaris enoMarketingVívid enoConference

Vívid enoConference 2015

Per 27/03/2015 març 17th, 2017 Cap comentari

Vívid enoConference 2015El Vívid enoConference és el seminari de referència sobre enoturisme que es realitza a Catalunya, organitzat anualment a la localitat baix empordanesa de Calonge-Sant Antoni, en el marc del Festival Vívid, el festival del vi de l’Empordà. Enguany tindrà lloc el divendres 10 d’abril de 2015 al Silken Park Hotel San Jorge de Calonge-Sant Antoni.

El seminari va dirigit a cellers i destinacions i a totes aquelles empreses, institucions i professionals que necessitin desenvolupar la seva vessant enoturística per tal atraure i satisfer a tots aquells visitants o clients motivats per la cultura del vi i el seu entorn. Un públic professional com són responsables de cellers de tot Catalunya, responsables de màrqueting i comunicació d’hotels i allotjaments turístics, responsables de destinació i poblacions vinícoles, responsables d’empreses de serveis turístics al voltant de les vinyes i el vi, propietaris de restaurants i viniteques, així com assessors de comunicació turística i empreses d’organització d’esdeveniments.

Edició del seminari 2015

L’edició de la Vívid enoConference 2015 té com a eix principal el replantejament de les visites guiades i tematitzades als cellers. En l’edició d’enguany, els ponents ens donarant les claus de com milllorar la visita enoturística i com fer-la memorable per els turistes del vi. Els ponents són alguns dels millors experts en enoturisme que hi ha actualment.

Un nou format: els tallers pràctics

Enguany es combinaran les ponències, amb relats d’experiències i casos d’èxit. I a la tarda es faran dos tallers pràctics en petits grups per tal que cada participant pugui interactuar, repensar les seves visites i buscar solucions pràctiques adaptades al seu cas particular.

Ponents

Experts en enoturisme i professors de marketing, turisme i comunicació com Paul Wagner, Alícia Estrada, Damià Serrano, Pau Canaleta, Joan Guasch, Raimon Olivella o Íngrid Casado.

Wine break

Durant l’estona de l’esmorzar i fins a l’hora de dinar hi haurà un wine break on diversos cellers de la Ruta del vi DO Empordà oferiran un tast dels seus vins per tal de donar a conèixer la seva oferta enoturística als assistents.

IMATGE PROGRAMADescarrega’t el programa en pdf 

Laura Masramon

Laura Masramon

Sóc periodista i sommelier especialitzada en la regió vinícola de l'Empordà. Uneixo feina i passió fent divulgació de la cultura del vi i de l'oli a través del turisme, els esdeveniments i l'assessorament. Crec que tot en el vi és comunicació i sensibilitat, la clau per connectar amb les persones i una oportunitat per conèixer la nostra història.

Comentaris

X