Seminaris enoMarketingVívid enoConference

Formació pels professionals de l’enoturisme

Per 6 abril 2017 desembre 5th, 2018 Cap comentari

Les ponències Vívid enoConference 2017 es focalitzen en storytelling i en com construir un discurs enoturístic

El seminari, en la seva quarta edició, és punt de trobada de professionals del marketing i l’enoturisme

La Vívid enoConference 2017, seminari d’enoturisme de referència des del 2014, celebrarà la seva quarta edició en el seu característic emplaçament del poble vinícola de Calonge-Sant Antoni, al Baix Empordà. Aquesta jornada formativa és des del primer dia un punt de trobada de professionals del marketing i l’enoturisme d’arreu de Catalunya.

Divendres 21 d’abril, a partir de les nou i mitja, nous experts en comunicació, oratòria i retòrica com Lluís Pastor, Xavier Fähndrich o Adrià Porta vindran a parlar sobre relat enoturístic i a donar les claus per construir un discurs de marca potent, coherent i memorable. S’hi podrà escoltar també d’altres ponents com José Antonio Donaire o Pau Canaleta que al transmetre d’una forma tan pedagògica els seus coneixements en turisme i comunicació, respectivament, són ja uns clàssics dels seminaris d’enomarketing MarcaVi i Vívid enoConference. També s’hi ha convidat a persones implicades en el turisme del vi, com Sígrid Guillem que ens explicarà com teixir un discurs que transmeti la nostra marca utilitzant l’enoturisme; i Dani López que ens narrarà el relat històric del jaciment ibèric de Font de la Canya a Avinyonet del Penedèsm un espai enoturístic que al juny del 2017 inaugurà el seu centre d’interpretació.

Com el seu nom indica, la jornada de formació s’organitza en el marc del Festival Vívid, el mes de les experiències a la Ruta del vi DO Empordà. Cada any, durant el mes d’abril les empreses que formen part de la ruta ofereixen activitats enoturístiques ininterrumpudament. Algunes d’aquestes activitats només es poden gaudir durant el festival, d’altres en canvi es poden fer durant tot l’any i el festival els serveix de plataforma de difusió.

Per a més informació podeu escriure a seminaris@enomarketing.cat o trucar al 687525114.
Per fer la vostra inscripció online podeu entrar a www.enomarketing.cat

0 0 vote
Article Rating
guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
X