0
Tastos de vins

Vins Alt Empordà vs Baix Empordà al Mams

Per 13/11/2013 desembre 18th, 2014 Cap comentari

Xuriguera i Faixedas

Nou tast! Els vins de l’Alt Empordà en front els vins del Baix Empordà. Aquest duel tindrà lloc ni més ni menys que al Mams espai gastroanímic aquest dijous 21 de novembre a les 21h. Tots els vins estaran maridats amb tapes clàssiques del Mams, que per qui no les hagi tastat estan per llepar-se’n els dits! L’estil culinari de Raül Cuadras despertarà totes les teves papil·les gustatives. Els vins, tan de l’Alt com del Baix, aquell dia hauran de vestir les seves millors gales per tal d’estar-hi a l’alçada!

Durant el tast presentaré primer les dues regions, els diferents paisatges i les diferents característiques dels vins. I Carles Xuriguera explicarà el projecte del vi Assaig de Xuriguera i Faixedas a l’Empordà.

Tast de vins a cegues + sopar de tapes al Mams 25€

Podeu reservar taula fins DIMARTS 19 de novembre a: Mams, espai gastroanímic C/ de la Farga, 5  17401 ARBÚCIES  972 16 26 29  mams@mams.cat

[print_gllr id=1601]
Laura Masramon

Laura Masramon

Sóc periodista i sommelier especialitzada en la regió vinícola de l'Empordà. Uneixo feina i passió fent divulgació de la cultura del vi i de l'oli a través del turisme, els esdeveniments i l'assessorament. Crec que tot en el vi és comunicació i sensibilitat, la clau per connectar amb les persones i una oportunitat per conèixer la nostra història.

Comentaris

X