0
Tastos de vins

Joc de tast de Nadal amb el TR3SC

Per 13/11/2013 desembre 18th, 2014 Cap comentari

tr3sc_vins_icaves

El TR3SC oferirà un Joc de Tast creat i dirigit per Laura Masramon al restaurant-viniteca La Fundició, un tast de vins i caves de l’Empordà. El dissabte 7 de desembre a les sis de la tarda vine a descobrir a cegues, quins vins negres i quins caves empordanesos escolliràs per posar al cim de la taula la nit de Nadal.

El Joc de Tast de vins i caves de l’Empordà és una manera diferent, divertida i amena de tastar 3 vins i 3 caves fets a l’Empordà. Per tal d’aprendre a identificar colors, aromes i gustos en els vins i en els caves he ideat un joc per fer en grup, on tothom participa, opina i juga a tastar i a sentir. Pensat per a tots els públics, ja siguin coneixedors o no de les tècniques de tast. El joc serveix per adquirir vocabulari bàsic de tast mentre es descobreixen diferències entre copes.

Si ets soci del TR3SC apunta’t i participa i sorprèn als teus aquestes festes!

Aquesta vegada el TR3SC s’estrena i vol que siguem quants més millor. Si no ets soci envia un mail a enoturisme@lauramasramon.com

Laura Masramon

Laura Masramon

Sóc periodista i sommelier especialitzada en la regió vinícola de l'Empordà. Uneixo feina i passió fent divulgació de la cultura del vi i de l'oli a través del turisme, els esdeveniments i l'assessorament. Crec que tot en el vi és comunicació i sensibilitat, la clau per connectar amb les persones i una oportunitat per conèixer la nostra història.

Comentaris

💬 T'ajudo?
Hola, tens algun dubte?
Digues, amb què et puc ajudar?
X