0
Tastos de vins

Jocs de tast a La Fundició de Girona

Per 12/11/2013 desembre 18th, 2014 Cap comentari

la-fundicio-girona

Dimecres 20 de novembre comencen els Jocs de Tast amb Laura Masramon que tindran lloc al restaurant-viniteca La Fundició de Girona, un dimecres de cada mes.

Els Jocs de Tast de Laura Masramon són una manera amena, participativa i diferent de tastar vins, olis i caves. Aptes tant per a principiants com per a no principants. Per aquelles persones que es vulguin iniciar en el plaer de la degustació el joc els guiarà en l’identicació de colors, aromes i sabors, però sobretot els aportarà noves paraules i expressions lligades al vi que els hi serviran per sempre. En canvi, pels jugadors ja coneixedors del món del vi, el joc serà una activitat ideal per posar a prova els seus sentits i per divertir-se competint amb els altres.

Els Jocs de Tast es poden fer individualment però estan pensats per jugar en grup. Són tallers de tast on tothom participa, opina i aprèn dels altres. L’objectiu és endevinar la resposta correcta que correspon a cada copa. El joc és un pretexte per parlar del vi, i la clau perquè tothom ho pugui fer, sobretot amb l’ajuda dels companys. Un joc on cadascú descobreix les seves habilitats i les comparteix amb els altres.

En acabat podràs entaular-te amb la teva parella o la teva colla al nou espai de La Fundició, la pizzeria La Riera, i fer un tast de pizzes dolces i salades acabades de sortir del forn!  Joc de tast + Tast de pizzes…..19,50€ Restaurant-Viniteca La Fundició c/ Maluquer i Salvador, 30 17002 Girona 972 22 41 30.

Jocs tast Fundició

Reserva la teva plaça a enoturisme@lauramasramon.com

Laura Masramon

Laura Masramon

Sóc periodista i sommelier especialitzada en la regió vinícola de l'Empordà. Uneixo feina i passió fent divulgació de la cultura del vi i de l'oli a través del turisme, els esdeveniments i l'assessorament. Crec que tot en el vi és comunicació i sensibilitat, la clau per connectar amb les persones i una oportunitat per conèixer la nostra història.

Comentaris

X