0
Cellers de l'EmpordàCursos de tastEmpordàliaRuta del Vi DO EmpordàTastos d'olis d'oliva verge

Taller de tast d’olis d’oliva amb degustació de vins i xocolates

Per 21/11/2018 novembre 20th, 2020 Cap comentari

És el moment de comprar l’oli d’oliva verge extra nou, collita 2018, que servirà per elaborar els teus plats durant tot l’any. Et recomano que vinguis a comprar unes quantes garrafes i algunes ampolles d’oli d’oliva verd ara que està acabat de fer! I, al mateix temps, aprofitis l’escapada a l’Empordà per aprendre més sobre l’oli d’oliva.

Organitzem un taller de tast d’olis per aprendre a degustar-lo per reconèixer les seves qualitats i també a optimitzar el seu ús a la cuina. A les 10h visitarem al trull de la cooperativa de Pau, que es troba en ple funcionament de fer suc d’olives! En finalitzar farem una degustació de vins i xocolates davant de l’antic trull de pedres, per explicar també el procés d’obtenció de l’oli com es feia antigament. A les 11h començarem el taller d’iniciació al tast d’olis d’oliva verge on degustarem olis d’oliva verge de diferents varietats i regions.

Dia: dissabte 1 de desembre
Hora: 10h – 13h
Lloc: Empordàlia, Pau (Alt Empordà).
Preu: 25€

Laura Masramon

Laura Masramon

Sóc periodista i sommelier especialitzada en la regió vinícola de l'Empordà. Uneixo feina i passió fent divulgació de la cultura del vi i de l'oli a través del turisme, els esdeveniments i l'assessorament. Crec que tot en el vi és comunicació i sensibilitat, la clau per connectar amb les persones i una oportunitat per conèixer la nostra història.

Comentaris

💬 T'ajudo?
Hola, tens algun dubte?
Digues, amb què et puc ajudar?
X