En aquest podcast podreu escoltar l’entrevista que em va fer la periodista especialitzada en el món del vi Ruth Troyano per Rac1.

Hi trobareu resposta a preguntes formulades per la Ruth, com per exemple si fos vi quin vi seria? Doncs seria un xarel·lo, però, per què? O també va voler saber algun referent meu en el món del vi, i li vaig parlar de l’enòleg de Castell de Peralada Delfí Sanahuja. Inclús va fer-me aquella pregunta que no m’agrada respondre perquè sempre em resulta difícil escollir-ne un, que és “recomana’m un vi” i li vaig contestar el Clos de les Dòmines blanc 2016 de la Cooperativa d’Espolla.

Per tots vosaltres, aquí queda gravat 😉 > Escoltar el programa La Primera Pedra 24/11/19 de Rac1. (A partir del minut 24)

Aprofito l’avinentesa per compartir el video sobre el nou projecte de Castell de Peralada, un celler soterrat a l’Alt Empordà que promet molta llum:

Laura Masramon

Laura Masramon

Sóc la Empordà Personal Sommelier. Em dedico a la divulgació de la cultura del vi i de l'oli oferint formació, organitzant rutes i esdeveniments a mida i assessorant. Estic especialitzada en el vi, l'oli i l'enoturisme a l'Empordà. Periodista vocacional, sommelier professional i amb experiència en comunicació i turisme a l'Empordà i a la Borgonya.

Comentaris

X