0

En aquest podcast podreu escoltar l’entrevista que em va fer la periodista especialitzada en el món del vi Ruth Troyano per Rac1.

Hi trobareu resposta a preguntes formulades per la Ruth, com per exemple si fos vi quin vi seria? Doncs seria un xarel·lo, però, per què? O també va voler saber algun referent meu en el món del vi, i li vaig parlar de l’enòleg de Castell de Peralada Delfí Sanahuja. Inclús va fer-me aquella pregunta que no m’agrada respondre perquè sempre em resulta difícil escollir-ne un, que és “recomana’m un vi” i li vaig contestar el Clos de les Dòmines blanc 2016 de la Cooperativa d’Espolla.

Per tots vosaltres, aquí queda gravat 😉 > Escoltar el programa La Primera Pedra 24/11/19 de Rac1. (A partir del minut 24)

Aprofito l’avinentesa per compartir el video sobre el nou projecte de Castell de Peralada, un celler soterrat a l’Alt Empordà que promet molta llum:

Laura Masramon

Laura Masramon

Sóc periodista i sommelier especialitzada en la regió vinícola de l'Empordà. Uneixo feina i passió fent divulgació de la cultura del vi i de l'oli a través del turisme, els esdeveniments i l'assessorament. Crec que tot en el vi és comunicació i sensibilitat, la clau per connectar amb les persones i una oportunitat per conèixer la nostra història.

Comentaris

💬 T'ajudo?
Hola, tens algun dubte?
Digues, amb què et puc ajudar?
X