0
Cellers de l'EmpordàTastos de vins

Joc de Tast de vins de l’Empordà al ShoppingNight de Figueres

Per 28/06/2013 desembre 18th, 2014 Cap comentari

Divendres 28 de juny de 2013, de 22h a 23h, tindrà lloc al carrer Peralada de Figueres el Joc de Tast de vins de l’Empordà que he ideat per poder aprendre a tastar els vins empordanesos d’una manera amena, divertida i fàcil!

Joc de tast de vins de l'Empordà

És una activitat gratuïta per a tots els participants de la Shopping Night que organitza Comerç Figueres. Us animo a venir i a fer una foto del Joc de Tast amb Instagram i penjar-la amb el hashtag #instanit (i l’etiqueta @masramon) per tal d’entrar en el concurs de la primera ‘Instanit’ surrealista, organitzada amb la complicitat de la Fundació Gala-Dalí i el Patronat de Turisme Costa-Brava Girona. Vegeu aquí totes les activitats del ShoppingNight Figueres 2013.

Laura Masramon

Laura Masramon

Sóc periodista i sommelier especialitzada en la regió vinícola de l'Empordà. Uneixo feina i passió fent divulgació de la cultura del vi i de l'oli a través del turisme, els esdeveniments i l'assessorament. Crec que tot en el vi és comunicació i sensibilitat, la clau per connectar amb les persones i una oportunitat per conèixer la nostra història.

Comentaris

💬 T'ajudo?
Hola, tens algun dubte?
Digues, amb què et puc ajudar?
X