Cellers de l'EmpordàTastos de vins

Joc de Tast de vins de l’Empordà al ShoppingNight de Figueres

Per 28 juny 2013 desembre 18th, 2014 Cap comentari

Divendres 28 de juny de 2013, de 22h a 23h, tindrà lloc al carrer Peralada de Figueres el Joc de Tast de vins de l’Empordà que he ideat per poder aprendre a tastar els vins empordanesos d’una manera amena, divertida i fàcil!

Joc de tast de vins de l'Empordà

És una activitat gratuïta per a tots els participants de la Shopping Night que organitza Comerç Figueres. Us animo a venir i a fer una foto del Joc de Tast amb Instagram i penjar-la amb el hashtag #instanit (i l’etiqueta @masramon) per tal d’entrar en el concurs de la primera ‘Instanit’ surrealista, organitzada amb la complicitat de la Fundació Gala-Dalí i el Patronat de Turisme Costa-Brava Girona. Vegeu aquí totes les activitats del ShoppingNight Figueres 2013.

Laura Masramon

Laura Masramon

Sóc periodista i sommelier especialitzada en la regió vinícola de l'Empordà. Uneixo feina i passió fent divulgació de la cultura del vi i de l'oli a través del turisme, els esdeveniments i l'assessorament. Crec que tot en el vi és comunicació i sensibilitat, la clau per connectar amb les persones i una oportunitat per conèixer la nostra història.

Comentaris

X