0
Cellers de l'EmpordàMitjans de comunicacióRàdioVins de taller

Baseia 2012 amb sushi i sashimi

Per 09/07/2013 febrer 23rd, 2014 Cap comentari
Gastropindola Laura Masramon i Jordi ÀvilaEstudi de grabació Freqüència Girona 92.7 FM

Aquesta setmana col·laboro amb el programa de ràdio Girona Ara en la secció de Gastropíndoles de Jordi Àvila. Com a Empordà Personal Sommelier m’han demanat que us recomani 5 vins empordanesos per gaudir durant aquest estiu 2013. He escollit vins de cellers innovadors, vins de petits grans cellers i vins dels millors enòlegs de l’Empordà perquè els descobriu.

Us puc avançar que en la gastropíndola del dilluns 8 de Juliol em presento, explico el meu projecte de Tast de Vins & Enoturisme a l’Empordà i recomano per aquestes vacances d’estiu el Baseia 2012 de Vins de Taller. És un d’aquells vins amb els que aprens a valorar el treball fet a la vinya perquè notes un tipus d’acidesa diferent, és una acidesa de la que jo en dic “estructural” i significa que no es marca en la geniva sinó que serveix per donar vida al vi. Tot i haver macerat amb les mares i haver fet part de la fermentació en bótes de roure, no resta emmascarat per la fusta i deixa enflairar aromes cítriques com la taronja i també fruites seques i mel.

baseia12

Laura Masramon

Laura Masramon

Sóc periodista i sommelier especialitzada en la regió vinícola de l'Empordà. Uneixo feina i passió fent divulgació de la cultura del vi i de l'oli a través del turisme, els esdeveniments i l'assessorament. Crec que tot en el vi és comunicació i sensibilitat, la clau per connectar amb les persones i una oportunitat per conèixer la nostra història.

Comentaris

X