0
Jordi Oliver ContiMitjans de comunicacióRàdio

JOC negre 2011 de Jordi Oliver Conti

Per 10/07/2013 febrer 23rd, 2014 Cap comentari
Gastropíndola Laura Masramon i Jordi Àvila 2Estudi de grabació Freqüència Girona 92.7 FM

La gastropíndola del dimarts 9 de juliol tracta sobre un vi molt juganer, que fa poc que ha sortit al mercat, de fet el 2011 és la seva primera anyada. Però tot i així és un vi carregat d’experiència, de saviesa i d’inspiració perquè és el projecte personal d’un gran i reconegut enòleg que fa 20 anys ja feia grans vins en el terroir empordanès. Es tracta del vi JOC negre 2011 de Jordi Oliver Conti.

Aquest vi transmet unes aromes de mores i fruites negres barrejades amb les notes làctiques inconfusibles. Té un perfil aromàtic molt marcat. I en boca no deixa de sorprendre la seva frescor integrada en una bona estructura pròpia d’un vi de criança. Ideal per consumir durant els mesos d’estiu, ja que ni l’esprit de vi (l’alcohol) ni les aromes de criança, despunten en el conjunt dels elements, i d’aquesta manera ens deixa una sensació fruitosa, carnosa i refrescant.

Ampolla JOC negre

Laura Masramon

Laura Masramon

Sóc periodista i sommelier especialitzada en la regió vinícola de l'Empordà. Uneixo feina i passió fent divulgació de la cultura del vi i de l'oli a través del turisme, els esdeveniments i l'assessorament. Crec que tot en el vi és comunicació i sensibilitat, la clau per connectar amb les persones i una oportunitat per conèixer la nostra història.

Comentaris

X