0
Cellers de l'EmpordàCursos de tastLa Vinyeta

Nou curs de tast de vins a l’Alt Empordà

Per 23/12/2013 desembre 18th, 2014 2 Comments

Cursos de tastJa tenim aquí la segona edició del Curs de Tast conduit per la sumiller Laura Masramon al celler La Vinyeta. Un regal ideal per fer en un amant del vi durant aquestes festes de Nadal. Una experiència on podràs aprendre de vins, compartir coneixements i descobrir noves ampolles, nous cellers, noves regions.

Les dates són: Diumenge 9 de febrer_Taller Vins Empordà  / Diumenge 9 de març_ Taller Vins Catalans  / Diumenge 13 d’abril_ Taller Vins del Món  / Diumenge 11 de maig_ Enòleg per un dia

El curs tindrà lloc a la sala de tast i a la sala de bótes del celler La Vinyeta aquests quatre dies de 11:30h  a 14h, es prega puntualitat. Si voleu arribar abans, podeu gaudir d’una visita guiada per les vinyes i el celler que començarà a les 10h(*). El preu de cada taller de tast és de 18,50€ i el curs sencer de 70€. Aquells que hagin fet tot el curs rebran un diploma i un obsequi l’últim dia del curs.

Informació detallada sobre el curs de tast i el contingut de cada taller. Per més informació i pre-inscripcions podeu enviar un e-mail a enoturisme@lauramasramon.com o trucar al 609199086.

 (*)Té un cost per persona de 5€
Laura Masramon

Laura Masramon

Sóc periodista i sommelier especialitzada en la regió vinícola de l'Empordà. Uneixo feina i passió fent divulgació de la cultura del vi i de l'oli a través del turisme, els esdeveniments i l'assessorament. Crec que tot en el vi és comunicació i sensibilitat, la clau per connectar amb les persones i una oportunitat per conèixer la nostra història.

2 Comments

  • FERRAN CABEZA ha dit:

    La meva filla em va regalar uns cursos de tast. En principi vaig triar el de vins catalans del 9/03/14 i el de enòleg per un dia del 11/05/14. Pots confirmar-me la inscripció?

    Salutacions

    Ferran Cabeza

Comentaris

X