0
Marca Vi

El MarcaVi’13 té repercussió als blogs de vi

Per 30/08/2013 novembre 26th, 2013 Cap comentari

El seminari de winebranding té repercussió entre els blogs de vi amb més seguidors de Catalunya com són el blog De Vinis de Joan Gómez Pallarès, el blog Vi-Franc de Ramon Francàs, el blog Envinats de Dani Coll, i el blog de Damian Vila Sommelier. Així com a l’agenda del blog de l’Escola d’Enologia Jaume Ciurana INS Priorat.

I és que la jornada de formació serà inevitablement una trobada de gent del sector, especialment actors del món del vi que es dediquen a la comunicació i al màrqueting com sumillers, winebloggers, tècnics de turisme i promoció d’institucions vinculades, departaments comercials, així com representants de cellers que volen repensar la seva comunicació i les seves línies estratègiques.

Laura Masramon

Laura Masramon

Sóc periodista i sommelier especialitzada en la regió vinícola de l'Empordà. Uneixo feina i passió fent divulgació de la cultura del vi i de l'oli a través del turisme, els esdeveniments i l'assessorament. Crec que tot en el vi és comunicació i sensibilitat, la clau per connectar amb les persones i una oportunitat per conèixer la nostra història.

Comentaris

X