Marca Vi

El MarcaVi’13 té repercussió als blogs de vi

Per 30 agost 2013 novembre 26th, 2013 Cap comentari

El seminari de winebranding té repercussió entre els blogs de vi amb més seguidors de Catalunya com són el blog De Vinis de Joan Gómez Pallarès, el blog Vi-Franc de Ramon Francàs, el blog Envinats de Dani Coll, i el blog de Damian Vila Sommelier. Així com a l’agenda del blog de l’Escola d’Enologia Jaume Ciurana INS Priorat.

I és que la jornada de formació serà inevitablement una trobada de gent del sector, especialment actors del món del vi que es dediquen a la comunicació i al màrqueting com sumillers, winebloggers, tècnics de turisme i promoció d’institucions vinculades, departaments comercials, així com representants de cellers que volen repensar la seva comunicació i les seves línies estratègiques.

Laura Masramon

Laura Masramon

Sóc la Empordà Personal Sommelier. Em dedico a la divulgació de la cultura del vi i de l'oli oferint formació, organitzant rutes i esdeveniments a mida i assessorant. Estic especialitzada en el vi, l'oli i l'enoturisme a l'Empordà. Periodista vocacional, sommelier professional i amb experiència en comunicació i turisme a l'Empordà i a la Borgonya.

Comentaris

X