0

Print

Aquest mes d’abril tindrà lloc la primera edició del Festival del Vi Vívid, que organitza la Ruta del vi DO Empordà. Més de cinquanta activitats i promocions enoturístiques que ompliran de festa, cultura i vi els pobles vinícoles de l’Alt i el Baix Empordà. 

El programa d’activitats inclou una conferència sota la cúpula del Teatre Museu Dalí de Figueres, a càrrec del sommelier Josep Roca, del restaurant El Celler de Can Roca; cursos d’iniciació i tastos dirigits; tallers de cuina i vi; jornades de portes obertes; actuacions de teatre, música i poesia maridades amb vi; tractaments de vinoteràpia; sortides en vinibus; activitats a la natura, com ara enosenderisme i enocaiac, a més d’un seminari «Marca enoturisme 2014», adreçat a professionals del món del vi i el turisme.

Vívid és una iniciativa de dinamització i promoció del territori creada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona amb el suport i la participació del Consell Regulador de la DO Empordà, cellers de la DO Empordà, ajuntaments i empreses turístiques del territori. Amb aquesta iniciativa es vol donar a conèixer el món de la viticultura empordanesa als habitants i visitants per mitjà d’experiències enoturístiques memorables en un entorn únic, la Costa Brava.

Per altra banda, també es vol portar a terme una acció més que computi en el procés d’obtenció de la certificació Ruta del Vi, que atorga ACEVIN (l’Associació Espanyola de Ciutats del Vi amb el suport de la Secretaria General de Turisme de l’Estat). El Festival del Vi, Vívid, forma part del pla d’accions 2014 que desenvolupa el club de producte de la Ruta del Vi DO Empordà, format per vuitanta-set entitats i empreses, i que es complementa amb actuacions de divulgació i promoció de l’enoturisme de la Costa Brava.

01_imatge_vivid_rgb

Per veure el programa complet es pot consultar el web del Vívid, o bé el desplegable d’activitats en pdf. Per a més informació: 972 208 401 / 686 363 656

Laura Masramon

Laura Masramon

Sóc periodista i sommelier especialitzada en la regió vinícola de l'Empordà. Uneixo feina i passió fent divulgació de la cultura del vi i de l'oli a través del turisme, els esdeveniments i l'assessorament. Crec que tot en el vi és comunicació i sensibilitat, la clau per connectar amb les persones i una oportunitat per conèixer la nostra història.

Comentaris

X