0
Vins de taller

Vins que expresen paisatge. Terroir Empordà

Per 20/11/2013 novembre 26th, 2013 Cap comentari

programa_workshop2013

El dissabte 30 de novembre us convido a venir al Workshop El sabor del paisatge que organitza Vins de Taller. En aquesta jornada es parlarà del vi, com a reflex d’un paisatge, d’una cultura i d’un territori. Hi haurà vàries conferències i tallers durant tot el dia així com un dinar entremig.

Antoni Falcón, president de Vins de Taller, parlarà de la genètica i la cultura del vi i farà un tast de varietals. Guillem Parres, enginyer agrícola i responsable del celler, de les noves tendències en el cultir de la vinya i els principis del cultiu ecològic i biodinàmic. Natàlia Duran, enòloga, exlicarà el procés de vi orgànic que fan els vins de Vins de Taller. Finalment jo mateixa dirigiré un tast de vins de l’Empordà on cada vi representarà un paisatge i es tracta que els participants juguin a relacionar tot fent un recorregut per diferents paisatges i terroirs empordanesos.

El workshop tindrà lloc al celler de Vins de Taller situat a Siurana d’Empordà (Alt Empordà) entre bosc i vinyes. Té un cost de 45€, amb descompte pels socis i membres de Vins de Taller.

Correu a inscrivir-vos a info@vinsdetaller.com 

Laura Masramon

Laura Masramon

Sóc periodista i sommelier especialitzada en la regió vinícola de l'Empordà. Uneixo feina i passió fent divulgació de la cultura del vi i de l'oli a través del turisme, els esdeveniments i l'assessorament. Crec que tot en el vi és comunicació i sensibilitat, la clau per connectar amb les persones i una oportunitat per conèixer la nostra història.

Comentaris

💬 T'ajudo?
Hola, tens algun dubte?
Digues, amb què et puc ajudar?
X