0
Tastos de vins

Tastos de vins i olis de l’Empordà, pura gastronomia

Per 23/04/2014 novembre 23rd, 2018 Cap comentari
Jornades EscamarlàConsulta tot el programa

Aquesta primavera, durant les Jornades de l’Escamarlà o el peix del Cap de Creus que tindran lloc a Llançà, Port de la Selva, Portbou i Colera de l’1 de maig al 29 de juny de 2014, podreu gaudir de bona gastronomia i fer tastos de vins i olis gratuïts de la mà de Laura Masramon.

Un total de 24 restaurants dels quatre municipis oferiran un menú on el principal producte serà el peix i l’escamarlà del Cap de Creus. A més un munt d’activitats paral·leles i complementàries que s’ofereixen com passeigs en barca pel litoral del Cap de Creus, visites a vinyes i cellers, enocaiac, el Tramuntanart, el Colerart o el Sonarkids entre d’altres. A més, es sortejarà una Gastroruta per l’Empordà a totes aquelles persones que facin 2 menús de les jornades, que inclourà sopar, dormir, esmorzar, activitat i dinar!

Dissabte 10 de maig a les 18h Joc de tast de vins i olis de l’Empordà a la Sala Walter Benjamin de Portbou. Gratuït, places limitades.

Dissabte 7 de juny a les 18h Tast d’olis de l’Empordà a l’Oficina de Turisme de Llançà. Gratuït, places limitades.

Dissabte 21 de juny a les 18h Joc de tast de vins i olis de l’Empordà al Trull de Colera. Gratuït, places limitades.

Laura Masramon

Laura Masramon

Sóc periodista i sommelier especialitzada en la regió vinícola de l'Empordà. Uneixo feina i passió fent divulgació de la cultura del vi i de l'oli a través del turisme, els esdeveniments i l'assessorament. Crec que tot en el vi és comunicació i sensibilitat, la clau per connectar amb les persones i una oportunitat per conèixer la nostra història.

Comentaris

X