Tastos de vins

Joc de tast en família Les aromes del vi

Per 13 agost 2014 desembre 21st, 2018 Cap comentari

Activitat pensada perquè els pares puguin gaudir del vi juntament amb els seus fills, i entre tots descobrir aromes que emanen dels vins i que tots reconeixem fàcilment. Cal tenir en compte que introduir els infants en el món del vi contribueix a despertar els seu gust per la gastronomia, i en concret, fomentar la cultura mediterrània que tant defineix el nostre tarannà.

Durant el joc de tast, que tindrà una durada de 30 minuts, pares i nens descobriran aromes que trobem sovint dins una copa de vi. Teòricament l’experiència ens dóna coneixement però els nens mai deixen de sorprendre’ns!

Dies: Dissabte 6 i diumenge 7 de setembre 2014
Hora: 12:30h
Preu: Gratuït (cal haver comprat prèviament el ticket de la Mostra del Vi de l’Empordà que inclou una copa i un portacopes per persona adulta)
Laura Masramon

Laura Masramon

Sóc periodista i sommelier especialitzada en la regió vinícola de l'Empordà. Uneixo feina i passió fent divulgació de la cultura del vi i de l'oli a través del turisme, els esdeveniments i l'assessorament. Crec que tot en el vi és comunicació i sensibilitat, la clau per connectar amb les persones i una oportunitat per conèixer la nostra història.

Comentaris

X