0
Tastos de vins

Joc de tast en família Les aromes del vi

Per 13/08/2014 desembre 21st, 2018 Cap comentari

Activitat pensada perquè els pares puguin gaudir del vi juntament amb els seus fills, i entre tots descobrir aromes que emanen dels vins i que tots reconeixem fàcilment. Cal tenir en compte que introduir els infants en el món del vi contribueix a despertar els seu gust per la gastronomia, i en concret, fomentar la cultura mediterrània que tant defineix el nostre tarannà.

Durant el joc de tast, que tindrà una durada de 30 minuts, pares i nens descobriran aromes que trobem sovint dins una copa de vi. Teòricament l’experiència ens dóna coneixement però els nens mai deixen de sorprendre’ns!

Dies: Dissabte 6 i diumenge 7 de setembre 2014
Hora: 12:30h
Preu: Gratuït (cal haver comprat prèviament el ticket de la Mostra del Vi de l’Empordà que inclou una copa i un portacopes per persona adulta)
Laura Masramon

Laura Masramon

Sóc periodista i sommelier especialitzada en la regió vinícola de l'Empordà. Uneixo feina i passió fent divulgació de la cultura del vi i de l'oli a través del turisme, els esdeveniments i l'assessorament. Crec que tot en el vi és comunicació i sensibilitat, la clau per connectar amb les persones i una oportunitat per conèixer la nostra història.

Comentaris

X