0
Tastos de vins

Tast en família a Aiguaviva

Per 25/11/2014 desembre 21st, 2018 Cap comentari

Activitat pensada perquè els pares puguin gaudir del vi juntament amb els seus fills, i entre tots descobrir, en un tast a cegues, aromes que emanen dels vins i que tots reconeixem fàcilment si ens hi parem a olorar dos minuts. Cal tenir en compte que introduir els infants en el món del vi contribueix a despertar els seu gust per la gastronomia, i en concret, fomentar la cultura mediterrània que tant defineix el nostre tarannà. El joc consisteix en combinar un joc d’aromes per a tots els públics amb un tast de vins on pares i nens poden detectar aromes junts, mentre que només els pares podran degustar-los.

Dia_ Dissabte, 13 de desembre de 2014
Hora_ 16:45h (1era sessió) / 17:45h (2n sessió)
Lloc_Centre Polivalent La Torrentera, Aiguaviva (a 20min de Girona direcció Sta Coloma de Farners)
Cost_ 9€ adults i gratuït pels nens
Aforament limitat_ 8 famílies per sessió

Apunta’t a l’esdeveniment del facebook. Reserva lloc per la teva famíla enviant un e-mail a info@cultural.cat o trucant al 678 455 009

Laura Masramon

Laura Masramon

Sóc periodista i sommelier especialitzada en la regió vinícola de l'Empordà. Uneixo feina i passió fent divulgació de la cultura del vi i de l'oli a través del turisme, els esdeveniments i l'assessorament. Crec que tot en el vi és comunicació i sensibilitat, la clau per connectar amb les persones i una oportunitat per conèixer la nostra història.

Comentaris

X