0
Tastos de vins

Tast de vins i paisatges que inspiren als artistes

Per 05/08/2014 desembre 21st, 2018 Cap comentari

Aquest tast serà un joc, on es farà un recorregut pels diferents paisatges de l’Empordà a través dels seus vins. Un viatge a través dels sentits que et farà entendre el concepte terroir tot jugant a identicar els vins i els paisatges que conformen aquestes dues comarques empordaneses.

Els jocs de tast són una activitat ideal per posar a prova els teus sentits i per divertir-te. Es poden fer individualment però estan pensats per jugar en grup. Són tallers de tast de vins on tothom participa, opina i aprèn dels altres. L’objectiu és endevinar la resposta correcta que correspon a cada copa de vi. El joc, però no deixa de ser un pretexte, en aquest cas, per parlar del vi i dels paisatges que inspiren als artistes de l’Empordà.

Aquesta activitat de tast es farà a l’Espai Mas d’en Dorra, una galeria d’art contemporani que es troba a l’inici dels Aiguamolls de l’Empordà, al municipi de Fortià. I coincidirà amb l’últim dia en que es podrà visitar l’exposició de Montserrat Clausells.

Dia: Dijous 21 d’Agost a les 20h.
Lloc: Espai Mas d’en Dorra de Fortià
Preu: 15 €

Laura Masramon

Laura Masramon

Sóc periodista i sommelier especialitzada en la regió vinícola de l'Empordà. Uneixo feina i passió fent divulgació de la cultura del vi i de l'oli a través del turisme, els esdeveniments i l'assessorament. Crec que tot en el vi és comunicació i sensibilitat, la clau per connectar amb les persones i una oportunitat per conèixer la nostra història.

Comentaris

💬 T'ajudo?
Hola, tens algun dubte?
Digues, amb què et puc ajudar?
X