0
Cursos de tast

SomVi sumillers fa el primer curs de tast de vins a Salt

Per 24/04/2013 març 17th, 2017 Cap comentari

Durant el mes de maig al Restaurant Vilanova

Tast de vins & Sopar de tapes

Aquest mes de maig SomVi sumillers farà el seu primer curs de tast de vins en el Restaurant Vilanova de Salt. Constarà de dues sessions, la primera Iniciació al tast de vins anirà a càrrec del cofundador de SomVi sumillers Lluís Vilanova i tindrà lloc el divendres 3 maig al voltant de les vuit. La segona sessió Tast de vins Empordà que complementa molt bé la primera, tot i que no es requereix haver-hi assistit per poder-lo gaudir, es farà el divendres 31 de maig també cap a les vuit del vespre. Estarà guiat per l’altra cara de SomVi sumillers, Laura Masramon.

El Restaurant Vilanova no només cedirà l’espai per a la realització dels tallers de tast sinó que oferirà un menú de tapes a tots els assistents, que se serviran un cop s’hagi acabat el tast de vins. La xef del restaurant i professora de cuina, Lluïsa Torrent, ha preparat unes tapes especials seguint la línia de l’alta gastronomia que els caracteritza. Unes tapes adaptades a un pressupost discret, que tothom agraeix, però fetes amb la destresa culinària que tothom els reconeix després de tants anys de trajectòria.

Els tallers acolliran un màxim de 15 persones i tindran una durada d’una hora i mitja, després de la qual s’iniciarà el sopar de tapes, informal i distès, per acabar d’analitzar els vins que quedin a la copa, i poder-los maridar tal i com a cadascú li sembli més oportú. Les reserves es poden fer o bé trucant al telèfon 622 115 170, enviant un e-mail a jordi@restaurantvilanova.com.

Tast de vins Restaurant Vilanova 1Tast de vins Restaurant Vilanova 2Tast de vins Restaurant Vilanova 3Tast de vins Restaurant Vilanova 4           

Laura Masramon

Laura Masramon

Sóc periodista i sommelier especialitzada en la regió vinícola de l'Empordà. Uneixo feina i passió fent divulgació de la cultura del vi i de l'oli a través del turisme, els esdeveniments i l'assessorament. Crec que tot en el vi és comunicació i sensibilitat, la clau per connectar amb les persones i una oportunitat per conèixer la nostra història.

Comentaris

💬 T'ajudo?
Hola, tens algun dubte?
Digues, amb què et puc ajudar?
X