0
Mitjans de comunicacióRàdio

Ses Vernes rosat, un bon acompanyant

Per 10/01/2014 febrer 23rd, 2014 Cap comentari

Aquesta setmana presento un cava singular, no perquè sigui rosat, sinó perquè està elaborat amb raïms de Blanes. La finca Ses Vernes es troba en aquest municipi de la comarca de la Selva. El celler encara no el tenen construit però les vinyes ja donen fruits per fer una producció d’unes 10.000 ampolles de cava brut, el rosat brut i un cava brut nature. Un projecte familiar, fet amb molt de mimo. Amb ganes d’obtenir ampolles de les quals es puguin sentir orgullosos, encara que siguin poques. Fent una distribució sel·lectiva, per tal que les viniteques i els restaurants de la zona puguin tenir un vi escumós de proximitat.

sesvernes_rosat

El cava brut rosat vinya de rosa Ses Vernes és un gran acomanyant de tot tipus d’àpats cassolans. No requereix plats de cuina elaborada. Aquest cava, que destaca per la seva tannicitat sútil però present, té uns atributs aromàtics que no emmascaren ni eclipsen el menjar, ja que no desprèn dolçor ni acidesa a l’olfacte. Recorda als aromes del llevat i aporta la frescor dels fruits vermells silvestres. El seu caràcter, marcat en boca per la monastrell i en nas per la garmatxa, és únic, és de Blanes.

Laura Masramon

Laura Masramon

Sóc periodista i sommelier especialitzada en la regió vinícola de l'Empordà. Uneixo feina i passió fent divulgació de la cultura del vi i de l'oli a través del turisme, els esdeveniments i l'assessorament. Crec que tot en el vi és comunicació i sensibilitat, la clau per connectar amb les persones i una oportunitat per conèixer la nostra història.

Comentaris

💬 T'ajudo?
Hola, tens algun dubte?
Digues, amb què et puc ajudar?
X