0
Cursos de tast

Per Nadal regala un curs d’iniciació al tast de vins

Per 18/12/2014 desembre 5th, 2018 6 Comments

Curs-AiguavivaL’Associació Cultural d’Aiguaviva us proposa de fer els 3 tallers del Curs de tast de vins per winelovers I, una bona manera d’iniciar-se al món del vi a través dels vins monovarietals, fets d’una sola varietat de raïm. El curs està pensat per amants del vi que vulguin aprendre a distingir varietats, regions i sabors.

Hi haurà tres tallers, el primer es farà el divendres 6 de febrer i serà amb els vins de casa i servirà per conèixer millor la viticultura empordanesa. El segon taller tindrà lloc el divendres 20 de febrer i abarcarà sis denominacions d’origen també catalanes i anirà encarat a donar totes les claus per aprendre a fer un tast de vins a casa o en qualsevol lloc. I el tercer, que serpa el divendres 6 de març, ens obrirà les portes a vins de tot el món, una bona manera d’aprendre a diferenciar els vins segons les seves varietats de raïm i el seu origen.

Dies_ Divendres 6 de febrer (Taller vins Empordà), 20 de febrer (Taller vins catalans) i 6 de març (Taller vins del món) de 2015
Hora_ de 19:30h a 22:00h
Lloc_ Centre Polivalent La Torrentera d’Aiguaviva (a 20min en cotxe de Girona, direcció Santa Coloma)
Cost_ 18,50€/taller  50€/curs sencer
Aforament limitat_ 30 persones

Laura Masramon

Laura Masramon

Sóc periodista i sommelier especialitzada en la regió vinícola de l'Empordà. Uneixo feina i passió fent divulgació de la cultura del vi i de l'oli a través del turisme, els esdeveniments i l'assessorament. Crec que tot en el vi és comunicació i sensibilitat, la clau per connectar amb les persones i una oportunitat per conèixer la nostra història.

6 Comments

Comentaris

X