0
Marca Vi

MarcaVi’13, el seminari de winebranding

Per 18/07/2013 novembre 26th, 2013 Cap comentari

El MarcaVi és un seminari de winebranding que neix amb la voluntat de convertir-se en un referent en creació de marca en l’àmbit del vi i l’enoturisme a Catalunya i en una cita ineludible per a empreses i institucions que vulguin potenciar l’enoturisme i/o la venta de vi i necessitin posicionar la seva marca.

Aquest seminari està pensat per a donar les eines necessàries per tal que tots els negocis creats a l’entorn del vi i del turisme que aquest genera, puguin crear una marca i puguin posicionar-se entre els seus públics. Així doncs, està enfocat a cellers, restaurants, enoteques, distribuïdors, bars de vins, destinacions enoturístiques, empreses de turisme i serveis, agències de viatges i ajuntaments, entre d’altres.

Cada vegada més els negocis a l’entorn del vi i les destinacions enoturístiques competeixen en mercats propers i també llunyans. Aquest nou context competitiu brinda noves oportunitats que requereixen, però, un gran esforç en màrqueting i comunicació. Durant la jornada, cinc especialistes de primer nivell en màrqueting i branding -professors d’universitats de prestigi, professionals i responsables de màrqueting de reconegudes marques de vi- ajudaran a les empreses i institucions assistents a crear, valoritzar i posicionar la seva marca. Consulta tot el programa del MarcaVi 2013 / Descarrega’t el programa del MarcaVi 2013.

El MarcaVi tindrà lloc a Figueres el divendres 6 de setembre del 2013, en el marc de la XXIX Mostra del Vi de l’Empordà. Un cop acabada la jornada de winebranding els assistents que ho desitgin podran assistir a un tast horitzontal de vins DO Empordà 2009 dirigit per Laura Masramon, Empordà Personal Sommelier.

Per formalitzar la inscripció ompliu el següent formulari d’inscripció.

Laura Masramon

Laura Masramon

Sóc periodista i sommelier especialitzada en la regió vinícola de l'Empordà. Uneixo feina i passió fent divulgació de la cultura del vi i de l'oli a través del turisme, els esdeveniments i l'assessorament. Crec que tot en el vi és comunicació i sensibilitat, la clau per connectar amb les persones i una oportunitat per conèixer la nostra història.

Comentaris

X