Marca Vi

MarcaVi’13, el seminari de winebranding

Per 18 juliol 2013 novembre 26th, 2013 Cap comentari

El MarcaVi és un seminari de winebranding que neix amb la voluntat de convertir-se en un referent en creació de marca en l’àmbit del vi i l’enoturisme a Catalunya i en una cita ineludible per a empreses i institucions que vulguin potenciar l’enoturisme i/o la venta de vi i necessitin posicionar la seva marca.

Aquest seminari està pensat per a donar les eines necessàries per tal que tots els negocis creats a l’entorn del vi i del turisme que aquest genera, puguin crear una marca i puguin posicionar-se entre els seus públics. Així doncs, està enfocat a cellers, restaurants, enoteques, distribuïdors, bars de vins, destinacions enoturístiques, empreses de turisme i serveis, agències de viatges i ajuntaments, entre d’altres.

Cada vegada més els negocis a l’entorn del vi i les destinacions enoturístiques competeixen en mercats propers i també llunyans. Aquest nou context competitiu brinda noves oportunitats que requereixen, però, un gran esforç en màrqueting i comunicació. Durant la jornada, cinc especialistes de primer nivell en màrqueting i branding -professors d’universitats de prestigi, professionals i responsables de màrqueting de reconegudes marques de vi- ajudaran a les empreses i institucions assistents a crear, valoritzar i posicionar la seva marca. Consulta tot el programa del MarcaVi 2013 / Descarrega’t el programa del MarcaVi 2013.

El MarcaVi tindrà lloc a Figueres el divendres 6 de setembre del 2013, en el marc de la XXIX Mostra del Vi de l’Empordà. Un cop acabada la jornada de winebranding els assistents que ho desitgin podran assistir a un tast horitzontal de vins DO Empordà 2009 dirigit per Laura Masramon, Empordà Personal Sommelier.

Per formalitzar la inscripció ompliu el següent formulari d’inscripció.

Laura Masramon

Laura Masramon

La teva sommelier personal especialista en enoturisme i oleoturisme a l'Empordà. Divulgadora de la cultura del vi i de l'oli a través de la comunicació, el turisme formatiu i l'assessorament. Crec que tot en el vi és comunicació i sensibilitat, la clau per connectar amb les persones i una oportunitat per recuperar les nostres arrels.

Comentaris

X