0
Cellers de l'EmpordàRuta del Vi DO EmpordàTastos de vins

Joc de tast “Vins & Paisatge. Terroir Empordà”

Per 29/10/2013 desembre 18th, 2014 Cap comentari

El proper dilluns 4 de novembre a les vuit del vespre Joc de tast “Vins & Paisatge. Terroir Empordà” en el programa de la Festa del Vi Nou Calonge 2013. Un festa que durarà tot el cap de setmana del 8 al 10 de novembre i estarà plena d’activitats al voltant de la cultura del vi com cursos de cuina amb vi i d’iniciació al tast de vins; maridatges de vi, pernil, foie i formatge; taller de contes dins d’un celler; l’elecció del millor vi novell de Calonge i moltes, moltes més experiències que tindran lloc en aquest poble de tradició vinícola ancestral envoltada de màgia i esoterisme i que podeu trobar en el Programa de la Festa del Vi Nou Calonge 2013.

En el Joc de Tast farem un recorregut pels diferents paisatges de l’Empordà a través dels vins i del terroir que els fa diferents a tots ells. Un viatge a través dels sentits per entendre el concepte terroir i identificar els paisatges que conformen aquestes dues comarques.

 

 

Laura Masramon

Laura Masramon

Sóc periodista i sommelier especialitzada en la regió vinícola de l'Empordà. Uneixo feina i passió fent divulgació de la cultura del vi i de l'oli a través del turisme, els esdeveniments i l'assessorament. Crec que tot en el vi és comunicació i sensibilitat, la clau per connectar amb les persones i una oportunitat per conèixer la nostra història.

Comentaris

X