0
Mitjans de comunicació

Guanyadora del Millor Bloc!

Per 15/11/2013 setembre 21st, 2014 Cap comentari

 

guanyadora millor blogEls alumnes del Curs Community Manager han escollit per votació que el bloc Experiències Vinícoles a l’Empordà és el guanyador al Millor Bloc de l’edició 2013!!

Avui a la tarda aniré a presentar-lo i a fer-los una breu explicació de Com vaig crear la meva marca personal i el meu bloc als alumnes d’aquest curs d’especialització en blocs, xarxes socials i eines 2.0 que es fa a l’Escola Universitària ERAM, situat a la Factoria Cultural Coma Cros, C. St. Antoni, 1 – 17190 Salt.

Agraeixo molt el suport i el reconeixement a una feina feta amb molta paciència, constància i ganes de creure en un mateix. Aquí us deixo el meu video de recomanació a aquest curs.

Laura Masramon

Laura Masramon

Sóc periodista i sommelier especialitzada en la regió vinícola de l'Empordà. Uneixo feina i passió fent divulgació de la cultura del vi i de l'oli a través del turisme, els esdeveniments i l'assessorament. Crec que tot en el vi és comunicació i sensibilitat, la clau per connectar amb les persones i una oportunitat per conèixer la nostra història.

Comentaris

X