Mitjans de comunicació

Guanyadora del Millor Bloc!

Per 15 novembre 2013 setembre 21st, 2014 Cap comentari

 

guanyadora millor blogEls alumnes del Curs Community Manager han escollit per votació que el bloc Experiències Vinícoles a l’Empordà és el guanyador al Millor Bloc de l’edició 2013!!

Avui a la tarda aniré a presentar-lo i a fer-los una breu explicació de Com vaig crear la meva marca personal i el meu bloc als alumnes d’aquest curs d’especialització en blocs, xarxes socials i eines 2.0 que es fa a l’Escola Universitària ERAM, situat a la Factoria Cultural Coma Cros, C. St. Antoni, 1 – 17190 Salt.

Agraeixo molt el suport i el reconeixement a una feina feta amb molta paciència, constància i ganes de creure en un mateix. Aquí us deixo el meu video de recomanació a aquest curs.

Laura Masramon

Laura Masramon

La teva sommelier personal especialista en enoturisme i oleoturisme a l'Empordà. Divulgadora de la cultura del vi i de l'oli a través de la comunicació, el turisme formatiu i l'assessorament. Crec que tot en el vi és comunicació i sensibilitat, la clau per connectar amb les persones i una oportunitat per recuperar les nostres arrels.

Comentaris

X