0
Tastos de vins

Entre terrissa i vins de l’Empordà

TastdevinsEl 20 de desembre tindrà lloc a Quart una fantàstica experiència entorn del vi de l’Empordà i la terrissa que no et pots perdre! L’experiència començarà a les 20h a Bonadona Terrissers on l’Eloi us farà una visita guiada per l’obrador on podreu veure com s’elabora una peça de terrissa.

Acabada la visita la personal sommelier Laura Masramon, especialitzada en els vins de l’Empordà, farà un tast ideal per iniciar-se a través d’una regió tan propera com és l’Empordà. Aquest tast va dirigit a totes aquelles persones que volen saber més sobre el terroir i la història que marca els vins empordanesos. Els vins del tast seran diversos i variats, per tal d’abastar l’heterogeneïtat que caracteritza aquestes vinyes del nord-est de Catalunya, algunes encara en terrasses davant de mar, d’altres en costers pre-pirinencs.

I, finalitzat el tast, s’oferirà un sopar pica-pica que elaborarà Quart Plat, una empresa de menjar per emportar que aposta pels productes de proximitat.

El preu d’aquesta experiència és de 20 euros per persona que caldrà abonar en efectiu els dies 10 o 17 de desembre de 19h a 21h a l’Estació Jove. Inscriu-te! només hi ha 30 places.

Dia_ Dissabte, 20 de desembre de 2014
Hora_ 20h
Lloc_Bonadona Terrissers Ctra. Girona, 125 17242 Quart
Cost_ 20 euros
Aforament limitat_ 30 persones

Més informació i inscripcions a Fem a Quart.

Laura Masramon

Laura Masramon

Sóc periodista i sommelier especialitzada en la regió vinícola de l'Empordà. Uneixo feina i passió fent divulgació de la cultura del vi i de l'oli a través del turisme, els esdeveniments i l'assessorament. Crec que tot en el vi és comunicació i sensibilitat, la clau per connectar amb les persones i una oportunitat per conèixer la nostra història.

Comentaris

💬 T'ajudo?
Hola, tens algun dubte?
Digues, amb què et puc ajudar?
X