0
Cursos de tast

Curs d’iniciació al tast de vins a Girona 2016

Per 21/10/2015 desembre 5th, 2018 2 Comments

Aquest és un curs d’iniciació per a descobrir aromes específiques de cada tipologia de vins, distingir els seus sabors i conèixer les diferents criances que un vi o un vi escumós poden tenir. Quatre tallers pensats per amants del vi amb ganes de tastar cultura gastronòmica i aprendre a degustar-la de la mà de la sommelier Laura Masramon.

El curs es farà al bell mig de la ciutat de Girona, al mític Cafè Savoy situat a l’Hotel Peninsular. Un espai amb encant, clàssic i acollidor que comença una forta aposta per la gastronomia de proximitat i que disposa de tot l’equipament necessari per acollir un curs de tast vins.

Curs de tast de vins a Girona

Les aromes del vi
Dijous 14 de gener / Hora: 19h / Durada: 2h30min / Preu: 25€

Els vins són com les persones, no n’hi ha cap d’igual. Cada varietat, cada regió, cada elaborador desprèn la seva aroma específica. Les saps endevinar? Un taller per activar el nostre sentit olfactiu. I per aprendre a distingir virtuts i defectes del vi, a toc de nas.

—————————

Les bombolles del vi
Dijous 21 de gener / Hora: 19h / Durada: 2h30min / Preu: 25€

Descobreix quina diferència hi ha entre els vins escumosos, els caves, els vins d’agulla i els champagne. Deixa que les bombolles del vi t’ensenyin els secrets que amaguen, tasta els diferents gustos que tenen a cegues, i aprèn a distingir-los.

—————————

Les criances del vi
Dijous 28 de gener / Hora: 19h / Durada: 2h30min / Preu: 25€

Només ens preocupa d’un vi negre quan de temps ha passat per ampolla. És realment una informació rellevant? Quants tipus de criança pot passar un vi que afectin al nostre paladar? Descobreix-los i tasta’ls i tu decidiràs quins són més del teu estil.

—————————

Els sabors del vi
Dijous 4 de febrer / Hora: 19h / Durada: 2h30min / Preu: 25€

T’has parat mai a pensar que cada vi ens activa una part diferent de la nostra llengua? Vena’t els ulls i deixa que les teves papil·les gustatives et donin la informació per saber si un vi és dolç, salat, àcid o amarg. Descobreix un nou sabor: l’umami.

—————————

Lloc: Cafè Savoy c/ Nou, 3 17001 Girona
Hora: de 19h a 21:30h 
Cost: 100€/curs sencer amb diploma i obsequi   25€/ taller
Aforament limitat: 25 persones. L’organització es reserva el dret d’anul·lar qualsevol tast en cas de no assolir un mínim d’assistència.

Laura Masramon

Laura Masramon

Sóc periodista i sommelier especialitzada en la regió vinícola de l'Empordà. Uneixo feina i passió fent divulgació de la cultura del vi i de l'oli a través del turisme, els esdeveniments i l'assessorament. Crec que tot en el vi és comunicació i sensibilitat, la clau per connectar amb les persones i una oportunitat per conèixer la nostra història.

2 Comments

Comentaris

💬 T'ajudo?
Hola, tens algun dubte?
Digues, amb què et puc ajudar?
X