Mitjans de comunicacióPresentacions i ponències

Com vaig crear la meva marca personal i el meu blog

Per 9 octubre 2013 Cap comentari

Community manager bàsic per emprenedors from Laura Masramon

Dimarts passat em van invitar a parlar de com crear una marca personal i fer de community manager d’un blog a El Rusc, un viver d’empreses que es troba a Vilablareix. Sota el títol “Com comunicar la teva empresa on line”  vaig narrar el procés de creació de la meva marca personal i del meu blog fet amb WordPress. En aquesta presentació trobareu la meva “Pauta per crear una identitat digital coherent amb els valors d’una marca”; així com diverses estratègies digitals, ginys per WordPress que recomano i que utilitzo en el meu blog, utilitats de l’analítica web i altres eines 2.0 molt útils.

Deixa un comentari

avatar
X