0
Mitjans de comunicacióPresentacions i ponències

Com vaig crear la meva marca personal i el meu blog

Community manager bàsic per emprenedors from Laura Masramon

Dimarts passat em van invitar a parlar de com crear una marca personal i fer de community manager d’un blog a El Rusc, un viver d’empreses que es troba a Vilablareix. Sota el títol “Com comunicar la teva empresa on line”  vaig narrar el procés de creació de la meva marca personal i del meu blog fet amb WordPress. En aquesta presentació trobareu la meva “Pauta per crear una identitat digital coherent amb els valors d’una marca”; així com diverses estratègies digitals, ginys per WordPress que recomano i que utilitzo en el meu blog, utilitats de l’analítica web i altres eines 2.0 molt útils.

Laura Masramon

Laura Masramon

Sóc periodista i sommelier especialitzada en la regió vinícola de l'Empordà. Uneixo feina i passió fent divulgació de la cultura del vi i de l'oli a través del turisme, els esdeveniments i l'assessorament. Crec que tot en el vi és comunicació i sensibilitat, la clau per connectar amb les persones i una oportunitat per conèixer la nostra història.

Comentaris

💬 T'ajudo?
Hola, tens algun dubte?
Digues, amb què et puc ajudar?
X