0
Tastos de vins

Christmas Shopping night & Wine al Motel Empordà

Per 17/12/2014 desembre 21st, 2018 Cap comentari

El reconegut i prestigiós hotel-restaurant Motel Empordà obre un nou espai temporal: l’Empordà Wine Bar. Estarà obert del 19 de desembre 2014 a l’11 de gener de 2015. Serà un espai on podràs degustar molts dels vins de l’Empordà amb petites “amuse-bouches” com diuen ells, de la seva deliciosa cuina, i entre d’altres el seu espectacular carro de formatges. Obrirà cada dia des de les 6 de la tarda a les 12 de la nit.

Empordà Wine Bar_Motel Empordà

Si vols descobrir aquest nou espai estàs invitat a la Christmas Shopping Night & Wine, una original inauguració on podràs tastar alguns dels vins que es serviran a copes al Empordà Wine Bar de la mà de la sommelier Laura Masramon, i a més podràs comprar-ne algunes ampolles per gaudir-les durant les festes nadalenques. La Christmas Shopping Night & Wine tindrà lloc els dies 19 i 27 de desembre a les 20h del vespre i fins a les 21:30h.

Dies_ Divendres 19 i dissabte 27 de desembre de 2014
Hora_ 20h
Lloc_ Motel Empordà Av. Salvador Dalí i Domènech, 170 17600 Figueres
Cost_ Gratuït

Laura Masramon

Laura Masramon

Sóc periodista i sommelier especialitzada en la regió vinícola de l'Empordà. Uneixo feina i passió fent divulgació de la cultura del vi i de l'oli a través del turisme, els esdeveniments i l'assessorament. Crec que tot en el vi és comunicació i sensibilitat, la clau per connectar amb les persones i una oportunitat per conèixer la nostra història.

Comentaris

X