0
Cellers de l'EmpordàEspeltMartin FaixóMas EstelaTastos de vinsVinyes d'Olivardots

Biblioteques amb DO arriba a Calonge

Per 04/06/2014 desembre 18th, 2014 Cap comentari

logo-biblioteques-amb-do_positiuLa programació d’activitats Biblioteques amb DO, Lletres i vins 2014 que organitza cada any el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya arriba a la Denominació d’Origen Empordà durant el mes de juny. El divendres dia 20 a les vuit del vespre tindrà lloc a la Biblioteca Pere Caner de Calonge un espectacle de música, poesia i vins de la DO Empordà a càrrec del músic Xavi Lloses, el poeta Josep Pedrals i la sommelier Laura Masramon.

El preu de l’activitat té un cost de 5€ per persona, s’obriran les inscripcions el dilluns 9  i s’hauran de fer presencialment a la Biblioteca Pere Caner, c/Sant Joan o de l’Educació nº26 Calonge. L’horari d’obertura és de dimarts a dissabte de 10h a 13:30h i de dilluns a divendres de 15:30h a 19:30h.

Laura Masramon

Laura Masramon

Sóc periodista i sommelier especialitzada en la regió vinícola de l'Empordà. Uneixo feina i passió fent divulgació de la cultura del vi i de l'oli a través del turisme, els esdeveniments i l'assessorament. Crec que tot en el vi és comunicació i sensibilitat, la clau per connectar amb les persones i una oportunitat per conèixer la nostra història.

Comentaris

X