0
Ruta del Vi DO EmpordàTastos de vins

Apunta’t als tastos de vins de la Mostra del vi de l’Empordà

Per 25/08/2015 desembre 5th, 2018 Cap comentari

En la 31ena edició de la Mostra del vi de l’Empordà es fan diverses activitats orientades a donar a conèixer els vins de l’Empordà a tots els visitants que durant aquests quatre dies es passegin per la rambla de Figueres i s’animin a participar-hi. Una de les novetats del programa són els tastos de vins dirigits per Laura Masramon amb la col·laboració de la Ruta del vi DO Empordà, l’Ajuntament de Figueres i la Denominació d’Origen Empordà.

Els tallers d’aromes del vi per famílies s’organitzen per segon any consecutiu, degut a l’èxit i a la bona acollida d’edicions anterios. Aquests tallers estan pensats perquè pares i fills aprenguin junts a distingir aromes de fruites, d’espècies, de làctics, de flors, etc. Per despertar el sentit olfactiu i per formar-se en la cultura gastronòmica mediterrània. A més, tots els aromes que descobriran són aromes que apareixen en els vins empordanesos en un moment o altre del seu procés de vinificació i criança.

PROGRAMA DE TASTOS DE VINS

Divendres 4 a les 18:30h Vins ecològics i naturals de l’Empordà
Divendres 4 a les 19:30h Carinyenes de l’Empordà
Dissabte 5 a les 22:30h Vins ideals per paladars joves
Diumenge 6 a les 18:30h Vins dolços naturals de l’Empordà

Aquests tastos tindran lloc a la carpa de la DO Empordà, que es troba al capdavall de la rambla, un espai on els cellers que formen part de la Mostra ofereixen tastos comentats dels seus vins.

Activitat gratuïta, amb un aforament màxim de 40 persones pel que es demana fer inscripció prèvia per tal de poder gestionar les reserves. Podeu inscriure-us a través del següent formulari o bé enviant un correu indicant nom i cognoms, telèfon de contacte i nombre de persones participants a enoturisme@lauramasramon.com.

PROGRAMA DE TALLERS D’AROMES DEL VI PER FAMÍLIES

Dissabte 5 a les 12:30h Taller d’aromes del vi per famílies
Diumenge 6 a les 12:30h Taller d’aromes del vi per famílies

Els tallers d’aromes del vi per famílies tindran lloc al capdamunt de la rambla de Figueres, en un espai infantil on també hi haurà un taller de pintar i dibuixar etiquetes del vi al costat.

Activitat gratuïta, amb un aforament màxim de 6 famíles per taller pel que es demana fer inscripció prèvia per tal de poder gestionar les reserves. Podeu inscriure-us a través del següent formulari o bé enviant un correu indicant nom i cognoms, telèfon de contacte i nombre de persones participants a enoturisme@lauramasramon.com.

Mostra del Vi Empordà 2015

Consulta tota la informació de la Mostra del vi de l’Empordà 2015.

Laura Masramon

Laura Masramon

Sóc periodista i sommelier especialitzada en la regió vinícola de l'Empordà. Uneixo feina i passió fent divulgació de la cultura del vi i de l'oli a través del turisme, els esdeveniments i l'assessorament. Crec que tot en el vi és comunicació i sensibilitat, la clau per connectar amb les persones i una oportunitat per conèixer la nostra història.

Comentaris

💬 T'ajudo?
Hola, tens algun dubte?
Digues, amb què et puc ajudar?
X