LAURA MASRAMON

Wine tours

L’Empordà és un mar de vins i una terra que amaga encara molts tresors. Aquí trobareu diverses formes de descobrir-los, ja sigui en parella o bé en grup, amb una sumiller que us hi acompanyi o bé pel vostre compte; però sempre amb l’objectiu de divertir-vos en bona companyia, d’aprendre jugant amb els vins i de destapar tots els vostres sentits.

Rutes vinícoles guiades per l’Empordà

Rutes vinícoles personalitzades de la mà d’una sumiller i guia especialitzada en l’Empordà per conèixer a fons els vins d’aquesta terra de vent.

Ja podeu reservar un matí fet a mida per gaudir del vi en parella o bé en grup. Recórrer terrasses de vinyes vora el mar, descobrir el paratge natural de l’Albera. Entrar a tafanejar dins de petits cellers familiars i tastar els seus vins de garnatxa i carinyena i de la mà dels seus elaboradors. Aprendre i divertir-se en els tastos de vins de l’Empordà en privat. I si ho desitgeu, experimentar maridatges de productes locals en algun restaurant gastronòmic. Us preparo lo vostra ruta ideal?

Experiències vinícoles úniques

Activitats úniques al voltant del vi que només es poden experimentar en terres empordaneses. Cada època de l’any ens ofereix diferents aventures per viure i si us subscriviu a la newsletter rebreu, ben aviat, les temptadores i espectaculars propostes al vostre compte de correu.

Voleu ser enòlegs per un dia? Voleu obsequiar a la vostra parella amb un tast romàntic de vins a la platja? Us heu envinat a dalt d’un castell amb vistes a l’Empordà amb l’últim raig de sol del dia? Creieu que es degusta igual un vi si es tasta a casa del seu elabodar, ho voleu descobrir?

Fes-te el most Empordalia Veremes-en-familiaMaceració-pel.licular-de-la-garnatxaTast a la platjaEnoleg Jordi OliverVinyes de l'Empordà a cavall

 

 

 

 

Si trobes a faltar alguna activitat i et cal assessorament per dur-la a terme, diga’ns quina i intentarem fer-la possible per tu. O bé si realitzes alguna activitat relacionada amb el món del vi de l’Empordà i penses que podríem col·laborar. Posa’t en contacte amb mi i en parlem.

 

2 Comments

  1. Dear Laura

    It will be a pleasure to meet you in Llança for the International Tast de Vins!

    Cheers

    Candace

  2. Pingback: Cursos de tast a la DOà – VitiBlogNews