LAURA MASRAMON

Tast de vins i paisatges que inspiren als artistes

| 0 comments

Aquest tast serà un joc, on es farà un recorregut pels diferents paisatges de l’Empordà a través dels seus vins. Un viatge a través dels sentits que et farà entendre el concepte terroir tot jugant a identicar els vins i els paisatges que conformen aquestes dues comarques empordaneses.

101_senyalcami2Els jocs de tast són una activitat ideal per posar a prova els teus sentits i per divertir-te. Es poden fer individualment però estan pensats per jugar en grup. Són tallers de tast de vins on tothom participa, opina i aprèn dels altres. L’objectiu és endevinar la resposta correcta que correspon a cada copa de vi. El joc, però no deixa de ser un pretexte, en aquest cas, per parlar del vi i dels paisatges que inspiren als artistes de l’Empordà.

Aquesta activitat de tast es farà a l’Espai Mas d’en Dorra, una galeria d’art contemporani que es troba a l’inici dels Aiguamolls de l’Empordà, al municipi de Fortià. I coincidirà amb l’últim dia en que es podrà visitar l’exposició de Montserrat Clausells.

Dia: Dijous 21 d’Agost a les 20h.
Lloc: Espai Mas d’en Dorra de Fortià
Preu: 15 €
Inscripcions a: enoturisme@lauramasramon.com o omplint el següent formulari d’inscripció

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Nom (obligatori)

E-mail (obligatori)

Telèfon (obligatori)

Quantes persones vindreu? (obligatori)


Comentaris

Deixa un comentari

Required fields are marked *.