LAURA MASRAMON

Private tastings o jocs de tast

DSCN1747.jpgDurada: 1h/1h30min

Nombre de participants: Grups d’entre 2 i 60 persones

El joc de tast de vins és una activitat per gaudir del vi i del que s’amaga darrera de cada copa de vi. Pensada tant per grups reduïts que volen destapar ampolles i descobrir les històries de cada petit productor o de cada gran celler, com també per grups més nombrosos que busquen una manera diferent de relaxar-se i dinamitzar el grup.

En un inici el joc consisteix en detectar diferents olors relacionades amb el vi a través d’un divertit joc d’aromes. Un cop superat aquest primer repte comença un tast de vins a cegues, on es descobriran excel·lents vins de l’Empordà així com vins d’altres regions catalanes i del món, segons l’ocasió.

DSCN1760.jpgJOCS DE TAST VINS EMPORDÀ

En els Jocs de Tast de Vins Empordà podràs descobrir vins excel·lents, de molt bona relació qualitat-preu, i jutjar-los a cegues! Tot jugant a trobar colors, aromes i sabors. Hi ha tres jocs de tast de vins: Joc de tast de vins blancs Empordà, Joc de tast de vins rosats Empordà i Joc de tast de vins negres Empordà.

DSCN1711.jpgJOC DE TAST CAVES

El Joc de Tast Caves és ideal pels amants de les bombolles. Al llarg del joc aprendran a distingir les aromes primàries de les aromes secundàries. El joc fa tastar caves del Penedès i vins escumosos de qualitat fets a l’Empordà per poder-ne apreciar les petites diferències.

Joc de tast_fulletóJOC DE TAST OLIS EMPORDÀ

El Joc de Tast Olis Empordà és l’únic que s’endinsa en l’apassionant món dels olis d’oliva verge extra. Si bé tothom en consumeix, molt pocs els saben apreciar. Aquest joc et permetrà iniciar-te en la degustació i deleitar-te amb la gran varietat de grans olis d’oliva que es fan a l’Empordà.

Mercat-de-mercats-252ab3f701ed28.jpgJOC DE TAST TERROIR EMPORDÀ

En el Joc de Tast Terroir Empordà es fa un recorregut pels diferents paisatges de l’Empordà a través dels seus vins. Un viatge a través dels sentits que et farà entendre el concepte terroir tot jugant a identicar els vins i els paisatges que conformen aquestes dues comarques empordaneses.

Taller de copes RiedelVINS & COPES

Un dels estris que més traspua cultura de vi és la copa. En aquest taller jugarem a tastar els vins en diferents copes i veurem com cada copa ens presenta el vi d’una forma diferent, i així aprendrem a utilitzar les copes per a potenciar al màxim les aromes dels vins.

Maridatges bàsicsMARIDATGES BÀSICS

Els vins estan fets per beure’ls en companyia, en tots els sentits. Un taller perque descobriu pel vostre propi peu com casen els diferents productes de la gastronomia catalana amb els vins.

Enòleg per un dia

ENÒLEG PER UN DIA

Tot els amants del vi voldrien ser enòlegs, ni que fos per un dia. En aquest darrer taller viuràs aquesta experiència. Tastaràs vins no acabats d’una tina, vins a mitja criança d’una bóta, inclús podràs fer el teu propi cupatge de varietats per acabar embotellant el teu propi vi.

Consulta preus i disponibilitat per organitzar un curs de tast al teu espai. Revisa la Check List per comprovar que el teu espai compleix els requisits mínims per acollir un tast de vins en bones condicions.