LAURA MASRAMON

Private tastings o jocs de tast

DSCN1747.jpgEls Jocs de Tast de Laura Masramon són una manera amena, participativa i diferent de tastar vins, olis i caves. Aptes tant per a principiants com per a no principants. Per aquelles persones que es vulguin iniciar en el plaer de la degustació el joc els guiarà en la identicació de colors, aromes i sabors, però sobretot els aportarà noves paraules i expressions lligades al vi que els hi serviran per sempre.

En canvi, pels jugadors ja coneixedors del món del vi, el joc serà una activitat ideal per posar a prova els seus sentits i per divertir-se competint amb els altres. Els Jocs de Tast es poden fer individualment però estan pensats per jugar en grup. Són tallers de tast on tothom participa, opina i aprèn dels altres. L’objectiu és endevinar la resposta correcta que correspon a cada copa. El joc és un pretexte per parlar del vi, i la clau perquè tothom ho pugui fer, sobretot amb l’ajuda dels companys. Un joc on cadascú descobreix les seves habilitats i les comparteix amb els altres.

DSCN1760.jpgJOCS DE TAST VINS EMPORDÀ

En els Jocs de Tast de Vins Empordà podràs descobrir vins excel·lents, de molt bona relació qualitat-preu, i jutjar-los a cegues! Tot jugant a trobar colors, aromes i sabors. Hi ha tres jocs de tast de vins: Joc de tast de vins blancs Empordà, Joc de tast de vins rosats Empordà i Joc de tast de vins negres Empordà.

DSCN1711.jpgJOC DE TAST CAVES

El Joc de Tast Caves és ideal pels amants de les bombolles. Al llarg del joc aprendran a distingir les aromes primàries de les aromes secundàries. El joc fa tastar caves del Penedès i vins escumosos de qualitat fets a l’Empordà per poder-ne apreciar les petites diferències.

Joc de tast_fulletóJOC DE TAST OLIS EMPORDÀ

El Joc de Tast Olis Empordà és l’únic que s’endinsa en l’apassionant món dels olis d’oliva verge extra. Si bé tothom en consumeix, molt pocs els saben apreciar. Aquest joc et permetrà iniciar-te en la degustació i deleitar-te amb la gran varietat de grans olis d’oliva que es fan a l’Empordà.

Mercat-de-mercats-252ab3f701ed28.jpgJOC DE TAST TERROIR EMPORDÀ

En el Joc de Tast Terroir Empordà es fa un recorregut pels diferents paisatges de l’Empordà a través dels seus vins. Un viatge a través dels sentits que et farà entendre el concepte terroir tot jugant a identicar els vins i els paisatges que conformen aquestes dues comarques empordaneses.

Taller de copes RiedelVINS & COPES

Un dels estris que més traspua cultura de vi és la copa. En aquest taller jugarem a tastar els vins en diferents copes i veurem com cada copa ens presenta el vi d’una forma diferent, i així aprendrem a utilitzar les copes per a potenciar al màxim les aromes dels vins.

Maridatges bàsicsMARIDATGES BÀSICS

Els vins estan fets per beure’ls en companyia, en tots els sentits. Un taller perque descobriu pel vostre propi peu com casen els diferents productes de la gastronomia catalana amb els vins.

Enòleg per un dia

ENÒLEG PER UN DIA

Tot els amants del vi voldrien ser enòlegs, ni que fos per un dia. En aquest darrer taller viuràs aquesta experiència. Tastaràs vins no acabats d’una tina, vins a mitja criança d’una bóta, inclús podràs fer el teu propi cupatge de varietats per acabar embotellant el teu propi vi.

Consulta preus i disponibilitat per organitzar un curs de tast al teu espai. Revisa la Check List per comprovar que el teu espai compleix els requisits mínims per acollir un tast de vins en bones condicions.