LAURA MASRAMON

Iniciació al tast d’olis d’oliva verge a l’Empordà

| 0 comments

Tast d'olis d'oliva verge extra

Aprèn a distingir els diferents olis d’oliva

La majoria de nosaltres no sap distingir entre un oli d’oliva, un oli d’oliva verge i un oli d’oliva verge extra. I la clau està en els sentits, tan sols olorant i tastant es pot saber si un oli és acabat de fer, si conté antioxidants, o si bé ja està massa oxidat. Inclús es pot endevinar de quina varietat d’oliva està fet aquest suc d’olives, que és l’oli d’oliva verge extra, si d’arbequina, argudell, salar, corbella, picual…

El diumenge 2 d’abril de 2017 de 11:00h a 13:30h al molí i celler Masetplana de Garriguella farem el taller d’iniciació al tast d’olis d’oliva verge, on disposarem de tot el material necessari per a fer un tast d’olis professional: les copes de tast oficials i una poma per a poder desengrassar-nos la boca entre suc i suc d’olives.

Tastarem a cegues diferents olis d’oliva verge i podrem percebre les diferències que ens ofereix cada varietat d’oliva i cada regió. Entre les regions trobarem olis que formen part de la Denominació d’Origen Protegida Oli de l’Empordà, així com d’altres de les 5 Denominacions d’Origen Catalanes d’Oli.

Preu 30€/persona. Pots comprar les teves entrades al web del Vívid del Patronat de Turisme Costa Brava Girona. O bé reservar lloc per fer aquest taller escrivint un e-mail a enoturisme@lauramasramon.com, trucant al 609199086 o bé omplint el següent formulari d’inscripció online.

INSCRIPCIÓ ONLINE

Nom i cognoms*

E-mail*

Telèfon*

Població o Empresa

Quantes persones sereu? *


Em vull inscriure a:
02/04/17 Iniciació al tast d'olis d'oliva verge extra 30€

09/04/17 Vins&Copes 30€

23/04/17 Maridatges bàsics 30€

30/04/17 Enòleg per un dia 30€


Comentaris

* Camps obligatoris


Vols rebre informació de tallers de tast de vins?

Rebràs una resposta automàtica a l'adreça e-mail facilitada. De no ser així, en primer lloc comprova el correu brossa. Si no és allà, torna a enviar el formulari ja que és possible que hagis escrit malament la teva adreça e-mail. Si no també pots trucar o enviar un whatsapp al 609199086. Gràcies.

Deixa un comentari

Required fields are marked *.